Betfilter

Spelnykter har inlett ett samarbete med företaget Betfilter och vi kan nu erbjuda våra kunder deras utmärkta produkt till ett rabatterat pris. Betfilter är en mycket välutvecklad programvara som helt blockerar möjligheten att besöka hemsidor och applikationer som erbjuder online-gambling (spel om pengar), världen över.

Programmet är 100% diskret och går inte att avinstallera under licensperioden. Betfilter blockerar bara releventa applikationer och påverkar inte hastigheten eller driften på din pc.

Programmet är utvecklat av Cimulex A/S i Danmark i samarbete med "center för ludomani" som är den äldsta och största organisationen i Skandinavien vad gäller hjälp och behandling av spelberoende. Betfilter anses av många vara det bästa anti-gambling programmet på marknaden med över 50.000 nedladdningar.

Vill du förvissa dig om att du själv eller ditt barn/elev/medarbetare eller annan inte besöker hemsidor där det går att spela om pengar så är Betfilter något för dig. Spelproblem bland unga ökar kraftigt och färska studier om spel och folkhälsa visar att nästan 10 % av unga män 18-24 år uppger att spel om pengar påverkar deras liv negativt.

Missbruket påverkar spelarens livskvalitet och hälsa men även arbetsmiljö, studieresultat och produktivitet negativt. Även bland pojkar 16-17 år har hela 5 % problematiska spelvanor, detta trots att det är en 18-årsgräns på spelande. Bland nya grupper spelberoende märks även äldre kvinnor vilket verkar vara ett resultat av nätbingons ökande popularitet.

Installera Betfilter redan idag och undvik problem med online-gambling.

  • Ordinarie ca pris för 1-års licens: 550 kr. Vi ger dig 15 % rabatt på detta pris.
  • Ordinarie ca pris för 2-års licens: 940 kr. Vi ger dig 15 % rabatt på detta pris.

Ange rabattkod: BET4C7A0 i samband med din beställning. Klicka här för att installera Betfilter.

Köper du fler än en licens så sparar du ytterligare 15 %. För företag, skolor och större organisationer som behöver köpa många licenser erbjuds speciella rabatter. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0703-88 17 93 så diskuterar vi era önskemål. Vid köp av fler än 100 licenser ingår, om så önskas, ett arbetsplatsbesök där spelnykters rådgivare informerar om på vilka övriga sätt ni kan förebygga spelproblem på arbetsplatsen/skolan. Vi erbjuder även anpassade föreläsningar.

Magnus


Spelnykter startades 2007 och drivs sedan dess av Magnus.        

Föreläsningar & Kurser

Lär dig mer om spelmissbruk. Vi erbjuder föreläsningar och kurser.

Läs mer...

Läs vår blogg

Välkommen in på bloggen för att läsa våra artiklar om spel och missbruk.

Läs mer...

Motiverande samtal

Tveka inte att höra av dig om du har spelproblem. Vi behandlar med motiverande samtal (MI)

Läs mer...