Skriv ut

Föreläsningar & Kurser

Vi sprider kunskap om ett angeläget samhällsproblem. Precis som med alkohol- och drogmissbruk så påverkar spelmissbruk arbetsglädje, produktivitet och studieresultat i en negativ riktning. Ju fler som får kunskap - desto bättre för alla!

Vi erbjuder såväl föreläsningar som kurser för alla som vill eller behöver veta mer om denna problematik. Våra föreläsningar utgår alltid ifrån aktuell forskning i kombination med vår egen erfarenhet ifrån spelmissbruk samt samtal och intervjuer med andra spelberoende. Vi är specialiserade på spel om pengar men föreläser även om dataspelsmissbruk, överdrivet internetanvändande, sociala medier och vad digitaliseringen gör med oss.

Vi föreläser för företag, skolor, organisationer och idrottsföreningar. Vi anpassar innehållet till era och behov. Kontakta hos så diskuterar vi just era önskemål.

Föreläsningar

Klicka och läs mer om våra föreläsningar. Vi kan anpassa innehållet till era önskemål och förkunskaper.

Öppna kurser

Klicka och läs om våra öppna utbildningar som är aktuella just nu. Vem som helst är välkommen att anmäla sig till dessa dagar.

  • Det dolda missbruket
• Stockholm 10 februari 2016
  • Spelberoende steg 1

Ingen kurs planerad för tillfället

Interna kurser

Klicka och läs mer om våra interna utbildningar. Vi kommer till er arbetsplats och anpassar längd och innehåll till era behov av kunskap.