"Man blir som man umgås"

Boka vår intressanta och lärorika föreläsning "man blir som man umgås". Föreläsare är Jonas Svensson som driver samtalshörnan i Halland. Han arbetar med barn, dator, spel och sociala medier och hans föreläsning har fått ett mycket positivt mottagande. Ämnet är högaktuellt och innehållet är relevant för såväl professionell personal inom socialtjänst och skola som för dig som förälder.

Föreläsningen ger dig förståelse om varför unga tillbringar allt mer tid i cyberrymden. Vad är det för normer, regler och förhållningssätt som faktiskt råder i de sociala medierna?

Med förståelse över hur vi påverkar våra barn med våra egna mobiltelefoner och den sociala press de unga upplever på nätet, kommer du som lyssnare att få en helt annan förståelse över vilken värld de unga lever i.

Förstå hur bygget av identiteten, mobbning, sociala medier och nätdroger fungerar och på vilka sätt det påverkar ditt och dagens ungas liv. Jonas förklarar hur vår online-identitet byggs samman  med vår riktiga identitet och vilka konsekvenser det medför för vår psykiska hälsa.

Längd: 60 alternativt 120 minuter.

Målgrupp: Företag, skolor, myndigheter, organisationer, föreningar

Antal åhörare: Obegränsat

Pris: Enligt överenskommelse

Föreläsare: Jonas Svensson

Ring 0703-881793 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för frågor eller synpunkter.

Klicka nedan om ni vill göra en bokningsförfrågan eller få en offert. Tillbaka till föreläsningar & kurser.

Boka